topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Äkta kärlek på röda mattan

image369
Victoria: "Mette-Marit, är det roligt att ha man och barn?"
image370
Mette-Marit: "Ja, visst är vi lyckliga Haakon?"

Invigningen av Operahuset i Oslo bjöd på idel kungliga gäster och statsmän av rang. Vår tronföljare kom dit i ensamt majestät, som vanligt, och sällade sig till Norges förälskade kronprinspar. Tänk vad Mette-Marit skulle kunna stötta Daniel Westling om han gifter sig med Victoria. Norskan har ju gjort en klassresa som heter duga. Och visst har hon parerat alla hinder väl! Nu är hon säker i sin nya roll och hon och kronprins Haakon har det absolut lyckligaste äktenskapet i de kungliga kretsarna. Det är inte många minuter de kan hålla händerna borta från varandra. Gulligt! Äkta kärlek överlever allt!

Och ser det inte ut som om Mette-Marit är gravid igen?

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Tycker att Mette sett gravid ut länge. Har det inte ryktats om det förut?.. Nej, jag tror inte det är en bebis påväg.. Men man vet ju aldrig..
Och nu måste jag återigen kritisera stackars Mette: Måste hon alltid ha utsläppt hår och snedbena?? Visst, de gör lite olika varianter på det, men herregud vad tråkigt! Har hon ingen hovfrisör?? Och om hon har det, så undrar jag vart hennes frisör skaffat sin utbildning nånstans? Världens tråkigaste jobb, göra samma sak jämt.. Hon skulle behöva låna en av Victorias frisörer annars. Varför vill hon inte se mer glamourös ut för? Hon måste ha dåliga rådgivare. Visstär hon söt på bilden, men det är tråkigt att ALLTID se samma frisyr..

2008-04-17 @ 21:17:15
Postat av: Åsa

Ja, ombyte förnöjer, som det heter. Dags för Mette-Marit att bli lite "classy" och skaffa sig en pålitlig stylist.

2008-04-18 @ 13:27:33
Postat av: Margareta Johansson

Mette-Marit borde få hjälp varför säger inte Haakon något till henne, för det verkar så gulligt mellan dem.

2008-04-22 @ 13:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback