topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Vilket drömpar!

2007-11-27
 
Alla väntar med spänning på den dag då vår kronprinsessa går altargången fram i Storkyrkan. Spekulationerna kring vem som får den äran att gifta sig med vår tronföljerska har surrat i tio års tid...Nu anar vi att det blir en viss Daniel Westling från Sverige, som kommer att dra det långsta strået. Många vill fortfarande se en riktig prins vid Victorias sida när så bröllopsdagen nalkas. Drömscenariot var tidigare att kronprins Frederik av Danmark vigdes samman med vår Victoria. Båda är ju blivande statschefer och dessutom är de sysslingar, så i verkligheten kunde det ju aldrig bli så. Men visst är de fina tillsammans på denna bild? Äktenskapstycke har de ju onekligen... 

image141

En dröm som aldrig kommer att slå in - kronprins Frederik och kronprinsessan Victoria som bröllopspar.

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Nja, så mkt äktenskapstycke kan jag inte säga att det är.. Jag tycker Daniel Westling passar henne bättre. Och Mary passar Frederik bättre. och på tal om en prins till Vickan, jag kan inte förstå dem som säger att hon borde gifta sig med Nicholaus av Grekland. Jag tycker inte ens att han är stilig. Han är överskattad och ser bara butter och tråkig ut. Daniel Westling är perfekt till Victoria! Och alla tjatar så om hans avsaknad av interligens. Herregud, killen har ju ett helt gymiperium! Man kan inte vara ointerligent om man ska kunna starta något sådant.. Han har börjat från noll och byggt upp detta. Om inte helt själv, så iaf nästan. (Han och polaren Benny byggde ju upp Master Training ihop och det är inte dåligt! ) Hårt arbete ligger bakom detta. Daniel har inte fått detta gratis. Att många andra europeiska prinsar och adliga mfl har fina utbildningar beror på att de också har råd med det. De behöver inte fundera på studielån och dyl. utan pappsen betalar. Samma pappa som också ser till att de får de rätta kontakterna för fina jobb efteråt. Därmed inte sagt att de inte är smarta, eller att det är ngt fel på det, (Det är aldrig fel med kontakter för att få jobb), men det är fakta. Daniel har inga föräldrar som betalat för fina privatskolor osv, utan han har själv fått jobba upp sig till den han är idag. Och det är faktiskt mer beundransvärt än att segla fram på räkmacka pga titlar och sånt! Dessutom kan han konsten att göra vår kronprinsessa lycklig och det borde vara viktigare än allt annat! En grekisk, tysk eller dansk prins i all ära, men jag vill se Victoria lycklig.. (Man ska också komma ihåg att hennes mor inte heller var kunglig innan hon gifte sig.)

2007-11-29 @ 10:34:33
Postat av: Åsa Bönnelyche

Instämmer till fullo...

2007-11-29 @ 10:34:56
Postat av: Evita

Noblesse oblige!

2007-12-08 @ 16:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback