topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Varför gör hon detta?

2007-11-15
 
Varför gör hon detta?

I veckans nummer av Svensk Damtidning skriver jag om hur oron sprider sig i Spanien. Bilderna på en allt magrare Letizia kablas ut från bildbyråerna. Kronprinsessan tynar bort! Borta är den glada nyhetsuppläsaren, som charmade tv-tittarna. Leendet har stelnat. Hur mår hon i sin roll som blivande drottning egentligen? Inte så bra, verkar det som. En tvåbarnsmor utan livsglöd...så sorgligt. Letizia påminner om kollegan i Japan, Masako, som har varit nedstämd under lång tid och har liknat sin situation som kunglig vid att leva i en gyllene bur. Känner Letizia likadant? Är hon fången i en ny roll, som stänger in hennes egen personlighet? 

image114

Foto: All over press

Kommentarer
Postat av: Evita

Kronprins Felipe borde kanske fått gifta sig med norska Eva (Sannum ?) i stället?

2007-11-18 @ 21:59:26
Postat av: Midnattsol

OM det är så att han aldrig riktigt kom över Eva, så är det väldigt tragiskt och ytterligare ett exempel på hur det går när man inte får gifta sig med den man älskar.. Men jag tror faktiskt inte att det är så, utan jag tror att hennes sjukdom är ett resultat av den press som dagens kungliga lever under.. Särskilt prinsessorna.

2007-11-18 @ 21:59:43
Postat av: Kristina

Felipe och Letizia är mycket förälskade, det kan vi se från många, många bilderna. Jag tycker att Felipe och Letizia är det mest förälskade kungliga par. Letizia är inte utan livsglöd, det kan vi också se från bilderna. Letizia har strålande leende, och det har vi fått se denna höst i många aktiviteter. Letizia kan ha magrat några kilo, men det kan bero på att hon blir äldre och hennes kropp förändras. Felipe och Letizia har också mycket spänd agenda, de arbetar mycket hård. Jag beundrar det, hur Felipe och Letizia uppför sig med vanliga människor, de har alltid tid att skaka hand och prata en liten stund med varje människa.

2007-11-18 @ 22:00:24
Postat av: Annis

Denna stackars Letizia borde få hjälp, om det är som det skrivs. Jag tycker synd om henne, och tror hon längtar tillbaka till sitt förra liv.

2007-11-18 @ 22:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback