topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Grön höst för Mathilde

2007-11-07
 
Grönt är skönt! Ja, det är onekligen ett underbart färgval för Belgiens gravida kronprinsessa. Vilken lycka för Mathilde att inte tillhöra den kategori havande kvinnor, som sväller upp, binder vatten och spyr. I stället glider hon fram som den aristokrat hon är, ståtlig, stilfull och med en nästan utomjordisk utstrålning. Svårt för hennes äkta hälft, kronprins Phillipe, att göra sig sedd bredvid sin vackra hustru. Phillipe är ganska uttryckslös, men han är ju ändå en fantastisk familjefar, som snart blir fyrabarnspappa. 

image99

Julgransgrön är färgen för Mathilde

Kommentarer
Postat av: Irena

Oj, vilken snygg och stilfull människa, hon är underskattad i Sverige,tycker jag. I mina ögon är hon en stark kandidat till Europas elegantaste kunglighet. I konkurrens med Camilla, då. . .

2007-11-18 @ 21:40:47
Postat av: Midnattsol

Jag håller med dig Irene. Hon är lite i skuggan av de andra kungligheterna, fastän hon är så tjusig. Undrar varför det har blivit så?

2007-11-18 @ 21:41:28
Postat av: Åsa Bönnelyche

På något sätt är kronprinsessan Mathilde lite färglös trots sin stilfullhet och elegans (samt färgranna kläder) Kan det vara så att Mathilde är lite för perfekt?

2007-11-18 @ 21:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback