topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Grattis prinsen!

2007-11-14
 
Grattis prins Charles som fyller 59 år i dag!
Charles (Charles Philip Arthur George, av huset Mountbatten-Windsor), föddes klockan 22.14 den 14 november 1948 på Buckingham Palace i London. Han är som bekant äldste son till drottning Elizabeth II och prins Philip, och är på tre olika sätt femmänning med sin svenska kollega kronprinsessan Victoria.
Prins Charles döptes den 15 december, i "The Music Room" at Buckingham Palace, av ärkebiskopen av Canterbury, Dr Geoffrey Fisher.

Efter det stormiga äktenskapet med unga Diana och den traumatiska skilsmässan har livet lugnat ned sig betydligt för den åldrande prinsen. Slutet gott, allting gott. Charles fick sin älskade Camilla, och nu lever de lyckligt som man och hustru. Efter alla kärleksstrapatser är han värd en bit tårta, tycker ni inte?  Tårt-time för prins Charles

image110

Foto: IBL

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Charles blir bara bättre och bättre tycker jag! Han verkar trivas så bra med sin Camilla och i sin kungliga roll numera. Jag har allltid tyckt att Charles verkar lite tråkig,men det verkar vara det sista han är..

2007-11-18 @ 21:55:15
Postat av: Evita

Love him!
Hoppas han har många lyckliga år framför sig!

2007-11-18 @ 21:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback