topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Daniel kör grön Lexus

2007-10-25
 
Daniel Westling har bytt sin svarta Lexus mot en ny silverfärgad Lexus RX400H stadsjeep. Han har haft samma bilmärke i många år. Inte så konstigt med tanke på att affärskollegan och gode vännen Crister Kaiser har haft agenturen i Sverige och försett kungligheterna med sina bilar. Perfekt marknadsföring för Crister! Nu har Kaiser Bil sålt Lexus till ingen mindre än kompisen och krogkungen Sandro Catenacci, som känt Daniel Westling i flera år och haft honom som personlig tränare. Här ser vi Daniels bil, parkerad utanför Balance gym i Stockholm. Herr Westling är ju en ung man som tänker på hälsa och friskvård. Därför är det inte så konstigt att hans bil är miljövänlig. 

image79

Daniel Westlings Lexus RX400h är den enda stadsjeepen som kvalar in på miljöbilslistor. Bilen har tre motorer. En stor bensinmotor och två små elmotorer, en för framhjulen och en för bakhjulen.

Foto: Patrik Österberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback