topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Brillor i Brasse-land

2007-11-27
 
image144

Coolaste kungligheterna i Europa! Storhertig Henri och hans Maria Teresa är ett äkta filmstjärnepar! Brasiliens sol har fått Luxemburgs furstepar att skina upp mer än vanligt. Han passade på att bära solglasögon i äkta Tom Cruise-anda och hon var urläcker i ny skapelse i svartvitt med grönt midjeband. Ständigt lika kära är de också. Men så gifte de sig också på Alla hjärtans dag - då kan det väl inte gå fel?

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Ha! De ser för sköna ut! Härligt med coola avslappnade kungligheter! Det piggar upp. Mer Luxemburg!! Hade ingen aning om att Luxemburg hade så coola kungligheter.. Och till alla som vill se Victoria med en tvättäkta prins: Så här lyckliga, som Henri och Maria-Teresa är, blir man bara om man gifter sig av kärlek. Äkta kärlek..

2007-11-29 @ 10:32:13
Postat av: Åsa Bönnelyche

Storhertigen stred för sitt hjärtas dam precis som kronprins Haaakon. Resultatet: Kärlekslycka och härligt många barn!

2007-11-29 @ 10:32:38
Postat av: Midnattsol

Tycker inte om att se exotiska djur på cirkus. Har man en gång sett vilda aror flyga i amazonas regnskogar, (vilket jag gjort) så vill man aldrig mer se dem i fångenskap... Tycker inte att man ska uppmuntra sånt här.

2007-11-29 @ 10:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback