topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

27 miljoner till falsk älskare

image18

2007-08-07
 
Bekymrad Sultan av Brunei

Jag kan inte låta bli att kasta mig över veckans horoskop när tidningen kommer. Trots att reptilhjärnan vet att det hela är hokus pokus, kan jag inte låta bli att tro blint på stjärnorna. Men att få sin framtid serverad på silverfat kan bli en kostsam historia - även för världens rikaste kunglighet! Sultanen av Brunei har pungat ut med miljonbelopp för att få tyst på spåkvinnan Aviva Aziz, som lurat skjortan av hans exfru Mariam Aziz. Mariam träffade sierskan på ett kasino i London 2003 och berättade om sina innersta tankar kring sitt äktenskap och skilsmässan. Spådamen behövde inte ens snegla i kristallkulan för att inse att här fanns det pengar att tjäna. Hon presenterade Mariam för en "Mr Aziz", som låtsades bli förälskad.

Sultanens exfru törstade efter kärlek och inledde ett "telefonförhållande" med den mystiske mannen. När han bad om pengar, öppnade hon villigt sin sprängfyllda portmonnä och satte in 27 miljoner kronor på hans bankkonto! Hon fortsatte att ösa gåvor över mannen, som hon i princip bara träffat personligen en gång. Han fick två diamantarmband, sju Louis Vuitton-skjortor samt en Cartier-klocka. Dessutom anställde Mariam Aziz en chaufför för att buda över presenterna. "Golddiggern" tackade och log. I själva verket var det spåkvinnan som förställt sin röst! Bedrägeriet uppdagades, och rättegången pågår för fullt. Sultanen av Brunei gör nu allt han kan för att domstolen inte ska offentliggöra de smaskiga detaljerna kring exfruns skandal. Han lär nog knappast låta sin nya fru, 26-åriga nyhetsankaret Azrinaz Mazhar Hakim, besöka en spåkvinna i första taget! 

Foto: IBL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback