topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Stalledrängar i Belgien

I dag för två år sedan föddes två små stalledrängar i Belgien. Tvillingpojkarna Nicolas och Aymeric kom till världen på Lucia, den 13 december. Det dröjde länge innan vi fick se några bilder på prins Laurents och Claire Coombs prinsar. De var för tidigt födda och fick ligga i kuvös innan de blev starka nog att klara sig utan hjälp. Medan vi på redaktionen mumsar lussebullar, pepparkakor och dricker glögg (hör och häpna...det gör vi faktiskt på arbetstid...men bara i dag..) får småprinsarna smaska tårta i Bryssel. Ett åttafaldigt leve för Belgiens gulliga små stjärngossar, hurra, hurra, hurra..osv...!

image177

Tvillingprinsarna Nikolas och Aymeric fyller två år idag på Lucia.

Foto: IBL

Kommentarer
Postat av: Nellie

Jaså? Pimplar ni glögg på arbetstid?? Jag får hoppas att det är alkoholfritt då! :=D

2007-12-13 @ 18:33:19
Postat av: Midnattsol

Ni har drömjobbet, Åsa!

2007-12-13 @ 20:57:32
Postat av: Nellie

Midnattsol: Du kanske borde söka jobb hos Svensk Damtidning med? Du verkar väldigt insatt i kungahuset och med stort intresse!

2007-12-13 @ 21:44:42
Postat av: Åsa

Så roligt att se att det finns personer som Ni, som är genuint intresserade av kungligheter. Duktiga är ni ju båda två. Midnattsol imponerar ständigt på mig.

2007-12-14 @ 10:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback