topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Rödluvan Märtha Louise

Jag fortsätter nu min berättelse om riktiga prinsessor som påminner om sagans dito. Norges Märtha Louise är Rödluvan...hör här bara:

Prinsessan Märtha Louise gjorde som Rödluvan, lydde inte sin mamma utan vek av från vägen och gick in i den farliga skogen för att plocka blommor åt mormor. Märtha Louise studerade rosenterapi hos Ari Behns mamma och fann kärleken. Men är Ari vargen? Enligt hans skamfilade bakgrund som festande författarbohem, och med det senaste otrohetsskvallret verkar det kanske så. Många anser att Märtha Louise skulle ha valt en mer jämlik make. Vid giftermålet med Ari Behn förlorade hon sina kungliga privilegier. Populariteten i Norge har dalat. Endast 26 procent av folket tycker att Märtha Louise gör ett bra jobb. Kanske har hon vikt av från den kungliga stigen lite väl mycket? Moralen i sagan om Rödluvan predikar att man ska lära känna det goda och det onda i människor man möter. Märtha Louise såg en annan sida av Ari, som ju verkar vara en öm man och tvåbarnsfar.

image155
Rödluvan prinsessan Märtha Louise

Foto: All over press



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag tycker din blogg är bra

2007-12-06 @ 14:05:27
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: joy

jag tycker det är modigt att gifta sig med vem man vill när man har sån press på sig!

2007-12-06 @ 14:10:03
URL: http://lovedoesnthurt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback