topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Kronprinsen attackerad!

image179

Foto: All over press

Här fångar polisen kronprins Frederiks anfallare. I går när Frederik delade ut julklappar till nödställda mammor i Köpenhamn hände något som störde julfriden en aning. Plötsligt när han skulle lämna kyrkan och välgörenhetsorganisationen kom en oidentifierad man fram och försökte attackera kronprinsen. Men polisen och säkerhetsvakterna var snabba och ingrep direkt. Läskigt. Det hade kunnat gå riktigt illa för Danmarks tronföljare!

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Det var ju tur att det inte hände något.. Det finns ju annars så mkt sjuka individer därute.. Särskilt utsatta, när det gäller det svenska kungahuset, måste väl vara prinsessan Madeleine och Kronprinsessan?.. Man hoppas verkligen att deras säkerhetsvakter är på hugget om det händer något.. Madeleine har väl inte livvakter jämt? Det är väl bara kungen, drottningen och kronprinsesan som har säpo hack i häl dygnet runt? Obehagligt är det iaf med såna här saker..
Men Frederik kan säkert ta till de kungliga knytnävarna om det behövs.. Han är nog rätt tuff av sig ;)

2007-12-13 @ 17:48:45
Postat av: Nellie

Han kanske kunde drämma munspelet i huvudet på den som trampar i klaveret? ;=)

2007-12-13 @ 18:28:04
Postat av: Midnattsol

Ha ha! Den var bra, Nellie!.. :=)

2007-12-13 @ 20:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback