topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Ingen räv bakom örat

Nej, ingen räv bakom örat, men ett stort blåmärke! Kan inte låta bli att oroa mig en aning för 81-åriga drottning Elizabeth, som har något missprydande på huden i nacken under hårfästet. Även om brittiska hovet meddelar att det inte är något att bekymra sig om. Drottningen mår bra" , undrar jag om något ändå inte är på tok. Vad är det för något? Det ser inget vidare ut...Det var när Elizabeth II träffade kungen av Tonga som en fotograf fångade märket på drottningens nacke. Att drottningen har blått blod går knappast att ta miste på när man ser denna bild.....

image186

Drottning Elizabeth hade ett stort blåmärke bakom örat.
Foto: Stella

Kommentarer
Postat av: Nellie

Usch! Ja, det där såg inte roligt ut! De har säkert sminkat henne också för att dölja det värsta!

2007-12-20 @ 13:52:11
Postat av: Fotograf

Åldern tar ut sin rätt på alla. Många äldre som trillar och får blåmärken.

2007-12-20 @ 14:27:28
URL: http://stilbild.nu
Postat av: Midnattsol

Hoppas verkligen att det inte är värre än att hon bara ramlat lite.. Gamlingar kan ju få enorma blåmärken som oftast ser värre ut än de är..
Men det ser faktikt ut som att hon likagärna kan ha fått stryk.. Nu kan ju hennes gubbe Philip vara rätt så hetlevrad, men det är ju mest verbalt.. Han skulle ju knappast göra så här! Ingen vågar ge sig på en tuffing som Elizabeth.. Det är ju krut i tanten.. ;)

2007-12-20 @ 18:22:29
Postat av: Nellie

Ja, så kan det ju vara. Ser ut som om någon slagit typ ett baseballträ i nacken på henne. :=O

2007-12-21 @ 09:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback