topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

I en klass för sig

I Nobelfestens omedelbara blickfång finns de damer vars hjässa är prydda med strålande tiaror. De kungliga damerna är förstås i fokus, men även bankettens Grand old lady, grevinnan Alice Trolle-Wachtmeister. Vilken kvinna! Reslig, korrekt och fantastiskt vacker var hon i måndags, då hon intog Blå Hallen i en Ferrariröd klänning och gnistrande släktklenoder! I tv-intervjun visade hon vem som egentligen bestämmer på slottet. Drottningen har verkligen en klippa att luta sig emot. Överhovmästarinnan Trolle-Wachtmeister är ett stort stöd för Silvia.
"Smicker, baktaleri och oärlighet går bort", sade Alice T.W bestämt i tv och beskrev sig själv som rak, ärlig och kraftfull.

Jag får lust att placera denna anmärkningvärt stilfulla dam högt, högt upp på min kungliga lista. Nu på fredag är det dags igen. Missa inte min nya lista då!

image171
Foto: IBL/Charles Hammarsten

Överhovmästarinnan Alice Trolle-Wachtmeister vid Nobel 2007

Kommentarer
Postat av: Nellie

Ja, vilken läcker klänning och hon är verkligen en riktigt Lady Alice! Vem är mannen på kortet? Han ser rätt besvärad ut, men det gäller ju att hålla balansen i trappan! :=D

2007-12-12 @ 15:47:15
Postat av: Midnattsol

Magnifikt! Såhär ska det se ut på nobelfesten! Tänk om Silvia hade haft en klänning i denna stilen istället.. Tycker fortfarande att hennes Yuki-kläning påminner om gardinerna i "Twin Peaks".. Inte illa menat, men den klänningen var inte drottningens bästa val. Kanske på ett statsbesök, men inte nobel.. Och alla tjatar den fantastiska Yuki, men herregud, det är ju samma klänning som förra året, bara att de har färgat om den i princip. Kan Yuki bara göra såna klänningar med stora armar?? Själv skulle jag behöva nya gardiner i sovrummet.. ;)

2007-12-12 @ 15:57:22
Postat av: Nellie

Hahaha! Gardinerna i Twin Peaks!! *vrider mig av skratt*

2007-12-13 @ 18:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback