topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Hårfint julfirande

image175

Kronprinsessan Mary av Danmark gör en "Victoria" och sätter numera upp sitt hår i hästsvans. Praktiskt och snyggt för småbarnsmamman som växlar mellan representationsuppdrag och lekbestyr med barnen. Danska kungahuset laddar för julfirande och Mary får detta år sällskap av nya svägerskan Marie Cavallier, som är inbjuden att för första gången äta julbord och dela ut julklappar kring granen på slottet med de kungliga. Marie har sagt att hon känner sig lite nervös, men är glad att ha Mary som moraliskt stöd. Liksom Marie firade Mary jul med den kungliga danska familjen innan hon gifte sig med Frederik. Så Mary vet hur det är att komma "ny" in i salongerna på slottet till jul och tänker stötta svägerskan till hundra procent. Och om Marie Cavallier inte gillar den traditionella risgrynsgröten, gör det ingenting. Prins Henrik är van vid fransk cuisine och har aldrig rört gröten. Det är lika svår att äta som att uttala, menar prinsgemålen som hittills inte lyckats säga "risgrynsgröt" utan att skorra på ärrrrren.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Vem vet? Marie Cavallier kanske blir den lyckliga som hittar mandeln i år?

2007-12-13 @ 18:35:59
Postat av: Midnattsol

Denna håruppsättningen var iaf lite mer elegant än Victorias alltid lika tråkiga hästsvans...

2007-12-13 @ 20:59:21
Postat av: Nellie

Det tycker jag med. Victorias hästsvans gör sig inget vidare på henne tycker jag. Hennes ansiktsprofil funkar dåligt med den frisyren.

2007-12-13 @ 21:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback