topp

Nytt om det kungliga Europa

AV ÅSA BÖNNELYCHE

Åsa Bönnelyche är reporter på Svensk Damtidning och skriver ofta om aktuella händelser i de europeiska kungahusen. Det handlar om bland andra de brittiska prinsarna William och Harry, danska kronprinsessan Mary och de andra europeiska prinsessorna.

Farväl mamma!

Nyseparerade prinsessan Elena och bankmannen Jaime har gemensam vårdnad om de två barnen Juan Froilan, 9, och Victoria Federica, 7. Verkligheten ter ser ganska vardaglig för den lilla familjen, som nu lever som alla andra skilda exmakar: hämtning och lämning av barn mellan två olika hem, ett inrutat schema där fotbollsgrejer, dansskor och gympapåsar ska följa med i barnens packning och ett ständigt pusslande vad gäller aktiviteter, semesterplaner och annat. Även om föräldrarna är eniga om att bo på olika håll, syns smärtan tydligt i barnens ögon. De har ju knappast bestämt att bli skilsmässobarn. Här ser vi en ledsen liten Juan Froilan som sorgset säger adjö av sin mamma när pappa Jaime hämtar honom. Vecka-vecka-syndromet har till och med letat sig in i de kungliga kretsarna. Inte ens katolska Spanien kan stoppa skilsmässornas framfart.

image169

Foto: IBL

Kommentarer
Postat av: Midnattsol

Vilken deppig bild.. De ser inte glada ut, allt ser mörkt och dystert ut omkring dem .. Och så är det lite spöklikt också... Mannen som tittar fram i bakgrunden... ;)

2007-12-12 @ 16:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback